Kuu

Hyvin pian Emon maa -kappaleen valmistumisen jälkeen sain sävelmän sen pariksi. Minulla on käsitys, että musiikki elää omaa elämäänsä sisällämme. Se on kuin jatkumo, joka pulppuaa luonnollisena virtana esille tilaisuuden tullen. Eri tilanteet ja niiden tunnelmat antavat mahdollisuuden noiden musiikkivirtojen esiintulemiselle.

Kuu oli luontevassa jatkumossa Maan sävelmälle, joten esittelin tämänkin melodian Nadia-siskolle. Nadian kanssa meillä on hyvin samanlainen musiikillinen ymmärrys. Hän tunnisti tuon kuutamollisen, taianomaisen näkymäni nopeasti ja pudotteli sanat paikoilleen.

Klarinetin kuulaan kaunis ääni oli heti mielessäni Kuun maisemassa. Klarinetisti löytyi talon takaa, sillä soolon soittaa meidän Eeli. Jokainen soittaja on antanut kappaleeseen oman luovuutensa ja jälkensä. Olen lopputulokseen todella tyytyväinen.

Toivon kuulijoiden löytävän Kuun äänimaisemasta saman salaperäisen tunnelman, kuin mihin se minut vie.

Kuu

Sävel Mariam Sandhu, sanat Nadia Paavola. Basso ja sello Esa Korja, lyömäsoittimet Patrick Lax, piano Pekka Pitkäkoski, klarinetti Eeli Ovaska, laulu Mariam Sandhu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s