Noisy Silence Studio – Marko

Kaikki Emon maa -levyn neljä kappaletta levytettiin paikallisessa Noisy Silence Studiossa. Marko Lapiolahden studio on paljon muutakin kuin viihtyisä ja korkeatasoinen studio. Marko on oikea monitoimimies, joka tarjoaa äänitepalvelujen lisäksi myös mm. valokuvausta, videointia, musiikkia sekä kaikkea viihdealan asiantuntemusta. Lisäksi Markon studiolla on aina hersyvää huumoria ja viihtyisää. Ajan kuluessa kuin siivillä, piipahtaa Catering Tarja (Markon sydämellinen vaimo) tarjoamassa välipalat ja kaffet vierailijoille.

Marko Lapiolahti työssään

Marko ei päässyt vähällä Emon maa -levyä työstettäessä. Levylle tulevia raitoja kertyi kymmenittäin ja lukemattomia säätöä ja tarkkuutta vaativia hetkiä oli vietettävä koneiden äärellä, jotta kaikki olisi valmista ja tasapainossa. Esimerkiksi useampien selloraitojen panorointi yhteen muiden sointinten kanssa oli mielenkiintoista. Olen äänitykseen hyvin tyytyväinen. Kyseessä on kuitenkin musiikkia, josta osa on soinut sydämessäni niin kauan kuin jaksan muistaa.

Markon studioon ja palveluihin voit tutustua lisää allaolevien linkkien kautta.

https://www.facebook.com/NoisySilenceStudio

https://www.okei.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s