Bändit ja taustat

KauhavaBigBand

Kitaristi Jukka Kinnunen: Laihialaisen kitaristin soitossa ei nuukailla. Monipuolinen osaaminen kuuluu niin soitossa, säveltämisessä kuin musiikkitaustoissakin. Jukka soittaa kitaran lisäksi mm. banjoa, lapsteelia ja ukulelea. Jukka tekee yhteistyötä lukuisien bändien ja muusikoiden kanssa ja soitto taipuu joka genreen, rautalangasta jatsiin. Yhteisten kappaleidemme taustat ja työstöt ovat Jukan studion käsialaa.

Jockefeller Jazz Quartet on vaasalainen jazzkvartetti, joka on toiminut vuoden 2019 alkupuolelta lähtien. Kaikki orkesterin muusikot ovat pitkän soittajantaipaleen kulkeneita, monissa liemissä keitettyjä usean genren tekijöitä, jotka yhdisti kaipuu jazzin soittamiseen mukavalla porukalla. 

Kauhava Big Band: Kauhava Big Band is a traditional 18 piece big band featuring male and female vocal soloists. The program contains lots of swing classics, evergreens and dance music.

Tutustu lisää osoitteessa www.kauhavabigband.fi

Pianisti Pekka Pitkäkoski:   Monipuolinen yhden miehen orkesteri, säveltäjä ja sovittaja. Pekan kanssa teemme duokeikkoja musiikin vaihdellessa klassisesta humpan kautta jatsiin. Tutustu Pekka Pitkäkosken työhön  facebookin osoitteessa Pekka Pitkäkoski.