Pianisti Pekka Pitkäkoski

Pekka Pitkäkoski on monipuolinen pianisti, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä laulutyöni alkuajoista saakka. Pekan kanssa yhdessä musisointi on helppoa, koska hänellä on erityinen kyky maalata tunnelmat ja tunnetilat musiikiksi, mukautuen herkällä korvalla solistiin ja muihin soittajiin.

Pekka Pitkäkoski

Kuu ja Kesäyö saivat molemmat Pekan pianoraidat. Ne napattiin talteen eräänä kauniina kesän grilli-iltana, jolloin Pekka käväisi istahtamassa meillä pianon ääressä. Olen edelleen hämilläni siitä, kuinka Pekka elää musiikin todeksi hetkessä ja sävelet putoilevat paikoilleen, joka kerta eri tavoin, ja täydellisesti.

Pekka on lähtöisin Kauhajoelta ja opiskellut musiikkia Helsingin pop-jazz -konservatoriossa. Hän asuu tällä hetkellä Hämeenlinnassa, jatkaen siellä kouluttautumistaan musiikkipedagogiksi. Hän tarjoaa ”asiakkailleen ammattitaitoisesti musiikkipalveluja, etupäässä sävellyksiä, esim. näytelmiin, elokuviin ja baletteihin, sekä tietysti sovituksia.”

Pekkaan voit tutustua myös facebookissa tästä linkistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s