Duo Roos

Emon maan nimikkobiisi syntyi UMK kilpailukappaleeksi 2019. Sain kappaleeseen muusikoiksi pianisti Anna Hytösen (nykyisin Roos) ja sellisti Tuomas Roosin, jotka yhdessä ovat duo Roos. Tutustu näihin upeisiin muusikoihin alla olevan esittelyn myötä ja lisää sivulta http://www.duoroos.fi.

Duo Roos

Muusikkopariskuntana olemme onnekkaita soittaessamme soittimia, jotka sopivat niinkin hyvin yhteen kuin sello ja piano. Onkin siis selvää, että olemme päätyneet soittamaan vakituisesti yhdessä duona. Monipuolinen musiikin saralla toimiminen on meille paitsi yhteinen mielenkiinnon kohde, mutta myös tae ammattitaitoiselle ja laadukkaalle työn jäljelle.

Tällä hetkellä asumme Vaasassa ja työskentelemme kumpikin ensisijaisesti opetustyön parissa. Sen lisäksi konsertoimme kumpikin säännöllisesti niin yhdessä kuin erikseen ja heitämme myös pienempää keikkaa monipuolisella ohjelmistolla, joka on aina asiakkaan toivomaa.

Meille on tärkeää, että musiikki herättää kuulijassa uudenlaisia ajatuksia ja inspiraatioita, toisaalta tärkeää on myös se, että musiikki tuo nautintoa elämään – niin meidän kuin muidenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s