Emon maa

Edellisestä kirjoituksesta onkin jo aikaa. Mennyt kesä vierähti – kuinkas muuten kuin – omaa musiikkia tehden. Kesän aikana äänitettiin Emon maa -levyä Noisy Silence Studiolla ahkerasti.

Kaikki Emon maa -levyn sävellykset ovat omiani, aikain saatossa mielessäni muovautuneita. Ne ovat eri tilanteissa ja eri fiiliksissä syntyneitä, minulle aitoja tunnelmia. Sain ajatusteni ja sävelteni sanoittajiksi siskoni Nadia Paavolan ja mieheni Juha Hautaluoman. Olen superkiitollinen heistä ja jokaisesta taitavasta muusikoista, jotka saivat sävellykseni lentoon soitoillaan. Melodiat ja sävelmaailmat löysivät paikkansa, tunnelmat ja sanat putoilevat juuri oikeilla tavoilla.

Kuva: Jarkko Laine

Vaikka palan halusta julkaista oman levyni ja neljä uutta kappalettani mahdollisimman pian, on syksy jo niin pitkällä, että kohta joka tuutista tulee vain joululauluja. Siksi julkaisupaivä päätettiin siirtää tammikuun alkuun (2.1.21.). Silloin on uuden aika, toivon aika, valon aika ja tietenkin myös luonnon aika.

Julkaisua odotellessa esittelen blogissani Emon maa -projektissa mukana olleita muusikkoja sekä taustahenkilöitä. Samalla haluan kiittää heistä jokaista upeasta työstä, jonka he ovat tehneet levyni eteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s