Uusia tuulahduksia

 

 

5I3A9676-Edit

Brazilian hits DooBob-clubilla Vaasassa 23.2.2019

Kuva: Jarkko Laine (Lainekuva) Alkuvuosi on lähtenyt liikkeelle erilaisten, ihanien projektien merkeissä. Kauhavalla vietettiin juhlavaa gaalailtaa iltapukutanssiaisissa Kauhava Big Bandin kanssa. Vaasan jazzclubilla on ollut tupa täynnä Torstissa Clark Jakobsson Quintetin kanssa ja eilen kajahtivat ilmoille Brasilialaiset hitit DooBob allstarsien kanssa Ralf Nyqvistin johdolla. Saan tehdä yhteistyötä niin monien upeiden muusikoiden kanssa ja nautin!

Jotain uutta ja omaa musiikkia laitetaan aika ajoin narulle Jukka Kinnusen kanssa ja se on aina jännittävää… Siitä kuulette toivon mukaan vielä myöhemmin. Tulossa kevään mittaan on myös Kauhavalla lentosotakoulun onnettomuuksien muistolle järjestettävä kirkkokonsertti Missä Olit Taivaan Isä sekä Kauhajoella järjestettävä Kriuhnaasukeikka useiden solistien kanssa Jukka Ojaniemen bändin kanssa. Lisäksi varattuna on useampikin KBB-konsertti, joita päivittelen kalenteriin myöhemmin.

Monelta taholta on pyydetty kuvia mainoksiin ja julkaisuihin, eikä niitä ole liiemmin ollut saatavilla. Samat vanhat kuvat ovat olleet esillä paljon. Nyt olen ryhdistäytynyt ja media -välilehdeltä löytyy lehdistöä ja muita julkaisijoita varten kuvia käytettäväksi. Näillä kohti kevättä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s