Suurten tunteiden kevät

Viimeinkin pimeys väistyy ja kevät saa alkaa kasvunsa. Pimeän ja kylmän keskellä on ollut monia lämpöisiä musiikin hetkiä. Viime sunnuntain kirkkokonsertissa Kauhavalla tuntui jo valon voimaannuttava vaikutus. Sydän lauloi ilosta!

Yhteistyö Kauhava Big Bandin kanssa jatkuu Kyösti Mäki-Mattilan Unohtumattomat -konsertilla sunnuntaina 15.4. Kesällä suuntaan Kanadaan Finnfestivaaleille, jossa saamme esittää suomalaista musiikkia yhdessä Juha Hautaluoman ja Susanna Erkinheimon kanssa Big Bandin säestämänä.

Tässä keväässä ja tulevassa kesässä on erityistä romantiikkaa, hempeitä hetkiä, mutta myös haikeita hyvästejä – siis elämänmakua kaikkineen. Kauhajoen Kriuhnaasuissa voi tulla kuulemaan Runoja ja Lauluja Rakkaudesta Hämes-Havuseen. Kalenteriin päivittyy jatkuvasti uutta, tervetuloa kuulolle!

2318741763_fd33b5850e_z

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s