Marilyn -konsertit alkavat

Kauhavan  Big  Bandin  menestyksekkäiden  nostalgiakonserttien  sarja  saa   jälleen  jatkoa  uudessa    Marilyn-­konsertissa,  jonka  teemana  on  vuosisadan   kauneimmaksi  naistähdeksi  v.  1998  äänestetty  Marilyn  Monroe.     Kohtalona  kauneus  on  tunnelmallinen  draamakonsertti,  jossa   musiikin  ja  dialogien  kautta  esitetään  välähdyksiä  ja  sirpaleita  Marilyn  Monroen   elämästä.  Tunnettujen  tähtien  ikivihreistä  lauluista  inspiraationsa  ammentavan   draamakonsertin  juonta  kuljetetaan  teatterista  tutuin  elementein.       Konsertin  upea  kolmikko  Susanna  Erkinheimo,  Mariam  Sandhu  ja   Lars  Edberg  tulkitsevat  teemaan  liittyvän  musiikin  solistiosuuksia  kukin  omalla   persoonallisella  voimallaan.  Konsertin  kappaleet  ovat  tehneet  tunnetuiksi  monet   suuret  tähdet:  Frank  Sinatra,  Jennifer  Rush,  Laila  Kinnunen,  Kari  Tapio,    Keely   Smith,  Yves  Montand,  Leonard  Cohen,  Quincy  Jones,  Finlanders,  Topi  Sorsakoski   ja  Diana  Krall.     Pääkertojana  on  Irma  Nieminen,  joka  on  myös  dramatisoinut   esityksen.  Konsertin  suunnittelu  ja  käsikirjoitus  on  Olli Niemisen ja kapellimestarina toimii Jukka Lumme.full-marilyn-monroe-face-1512999318

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s