Uuden kylvämistä, musiikin työstämistä

Seuraava konsertti pidetään 16.7. Kauhava Big Bandin kanssa Nahkalan koululla saadessamme vieraiksi Thunder Bay Orchestran Amerikasta asti. Lisäksi kalenterissa on esiintymisiä Suomalaisen messun ja Suomen 100-vuotisjuhlan tiimoilta. Rakkaustangoja juhlistetaan 14.10. Riihimäellä ja näiden väliin mahtuu vielä pieniä keikkoja jatsin parissa. Alkukesän kylvojen tapaan siis työstetään myös musiikin saralla taas paljon uutta ohjelmistoa. Tervetuloa kuulemaan konsertteja ja keikkoja!

 

IMG_4667

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s