Pöytälaatikosta levylle

Viime kesänä Juha Hautaluoman ja Pekka Pitkäkosken kanssa aloittamamme Toivo Kärki -konsertit saivat paljon kiitosta. Myös Kalervo Kärki kiinnostui konserttikokonaisuudestamme niin, että antoi käyttöömme ennen julkaisemattomia isänsä säveltämiä kappaleita. Minulla on suuri ilo ja kunnia päästä levyttämään yksi näistä kappaleista tänä syksynä! Kyseessä on hyvin jammaava foxi, jonka Juha Vainio on sanoittanut. Coming soon…

Toivo Kärki 100 vuotta - uusi levytys tulossa

Toivo Kärki 100 vuotta – uusi levytys tulossa

lauluni_aiheet_plain

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s